In- Company

In- Company

Flex Gym biedt werkgevers advies en begeleiding om een gezond en fit leven te stimuleren. Met sportieve bedrijfsbijeenkomsten, het inloopspreekuur Gezond Leven en een 30 Days Challenge.

Healthy-Company-wide

In- Company

Investeren in gezondheidsbeleid loont. Het vermindert ziekteverzuim en draagt bij aan de productiviteit en werksfeer. Bovendien vergroot het de kans op latere leeftijd langer te kunnen doorwerken. Medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor hun gezondheid en leefstijl. Als werkgever kunt u dit stimuleren. Door sportfaciliteiten en gezonde voeding aan te bieden en medewerkers te informeren over praktische manieren om gezond te leven.

Advies en begeleiding

Flex Gym biedt advies en begeleiding bij het ontwikkelen van praktische betaalbare methodes om uitvoering te geven aan uw gezondheidsbeleid. Flex Gym werkt samen met uw arbodienst, re-integratiedienst, bedrijfsfitness, maatschappelijk werk en human- resource afdeling. Voor uw medewerkers wordt begeleiding door Flex Gym door zorgverzekeraars vergoed.

Sportieve bedrijfsbijeenkomsten

Samen sporten verbindt op een leuke manier. Flex Gym verzorgt het sportieve onderdeel van uw bedrijfsbijeenkomst en organiseert informatiebijeenkomsten over praktische manieren om gezond te leven.

Inloopspreekuur Gezond Leven

Voor individueel advies over gezonde voeding en verantwoord bewegen biedt Flex Gym uw medewerkers op de werkplek het inloopspreekuur Gezond Leven. Tijdens dit inloopspreekuur kunnen medewerkers terecht met individuele vragen en worden praktische tips en adviezen op maat gegeven. Indien gewenst kan hieraan een vervolg worden gegeven met intensievere individuele begeleiding op het gebied van voeding en/of beweging.

30 Days Challenge

Met een groep collega’s gedurende dertig dagen werken aan een gezamenlijk doel, bijvoorbeeld samen afvallen. Flex Gym begeleidt de groep met beweegtips en voedingsadvies zodat zij zelfstandig aan de slag kan gaan om het doel te bereiken.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact op.