Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een nieuwe visie op gezondheid. Centraal staat  jouw kracht om regie te voeren over je leven in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen.

Positieve gezondheid is het fundament van leefstijlcoaching door Flex Gym:
“Create your own health. Where and whenever you want!”

 

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is een nieuwe visie waarbij gezondheid wordt gezien als een dynamisch concept dat gaat over het nemen van regie over je leven en over de kracht ontwikkelen om dat te doen. Het gaat over veerkracht en aanpassingsvermogen aan alle uitdagingen die het leven kent. Gezondheid is meer dan alleen de aan- of afwezigheid van lichamelijke of mentale problemen of ziekten. Positieve Gezondheid bestaat uit zes dimensies: fysiek en mentaal welbevinden, dagelijks functioneren en meedoen met anderen in je omgeving, zingeving en de kwaliteit van leven zoals jij dat zelf ervaart.*

Create your own health. Where and whenever you want!©

Leefstijl coaching gebaseerd op Positieve Gezondheid gaat ervan uit dat iedereen de kwaliteiten in zich heeft om een gezonder en fijner leven voor zichzelf te creëren. De coaching is erop gericht om deze kwaliteiten naar boven te halen en om te leren en te ervaren hoe je jouw kwaliteiten kunt inzetten om een nog gezonder en gelukkiger leven te leiden en je wensen en doelen te realiseren. Niet voor niets is Flex Gym’s slogan: “Create your own health. Where and whenever you want!©”

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact met ons op!

*bron: Institute for Positive Health