Reviews

Reviews

 Benieuwd naar reviews over Flex Gym? 

  

Michiel

Ik had het niet gedacht. Midden veertiger, werk, kinderen, getrouwd, sport, hoe kan het nou dat ik zo zwaar ben?
Ik eet gezond, ben veel buiten, ik fiets naar mijn werk, ik houd van een biertje, het goede leven, toch?
Meyken heeft mij de ogen geopend voor de sluipmoordenaars in mijn voedingspatroon. En ze was de stok achter de deur om er wat van te maken.
Thuis riepen ze de eerste maand: “mag zeker niet van dat mens?“. Na 11 maanden eten de kinderen gezonder en zijn ze strenger dan Meyken:” mag jij dat wel eten? “, roepen ze nu.
Meyken is overigens niet alleen streng, maar juist ook heel motiverend als je het even niet meer weet. Enfin, het resultaat?
Van 110 kg naar 85 kg in 11 maanden. Vergt discipline, anders denken over eten en bewegen.
Ik houd me voorgoed vast aan het motto van Meyken: het lichaam voeden in plaats van vullen.
Heel, heel veel dank Meyken!

Michiel, 46, Den Haag

Van 110 kg naar 85 kg in 11 maanden
Michiel, The Hague

Wendy

Na een blessuretijd had ik behoefte aan professioneel advies over meer verantwoord bewegen en eten. Meyken houdt je als het ware een spiegel voor, waarin je zowel bevestiging als nieuwe uitdaging vindt. Op basis hiervan kun je zelf direct aan de slag, desgewenst met een vinger aan de pols. Heel prettig!

Een spiegel voor een nieuwe uitdaging, erg prettig!
Wendy, Voorschoten

Annelie

Nadat ik al enige maanden kampte met blessures kwam ik in contact met Flex Gym. Het doel was om fitter en sterker te worden zodat ik weer pijnvrij en daardoor weer met plezier kon genieten van het sporten. Meyken heeft voor mij een programma samengesteld waarin balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht de bouwstenen waren. Ik heb Meyken als zeer deskundig en betrokken ervaren, een vakvrouw pur sang. Met veel plezier ben ik gecoached door Flex Gym en ik kan het iedereen aanraden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik eindelijk van mijn klachten afgekomen.

Door te trainen nu klachtenvrij!
Annelie, Den Haag

Paula

Begin maart ben ik begonnen met voedingsadvies bij Meyken.  Na de geboorte van mijn tweeling, waren de kilo’s er een jaar later wel af. Maar ik was vooral klaar met mijn dikke buik! Aangezien ik bekend ben met het jojo effect, had ik advies ingewonnen bij Meyken. Zij heeft mij laten inzien dat je door het creëren van een gezonde levensstijl en gezondere eetgewoonten, eerst kan afvallen en vervolgens op gewicht kan blijven!  Na 3 maanden was ik 8 kilo kwijt. En nu weer een maand later nog steeds. ?.

Na de geboorte van mijn tweeling blijvend op gewicht!
Paula, Den Haag

Suzanne

Ik heb een drie- maanden voedingscoachingstraject bij Flex Gym gevolgd en Meyken heeft mij superveel geleerd. Buiten begeleiding met een eetmeter en voedingsadvies motiveert Meyken om goed na te denken over je eetpatroon. Hierdoor krijg je een andere mindset en dat werkt! In bijna vier maanden tijd nu 10 kg kwijt! Helemaal blij!

Een andere mindset; het werkt!
Suzanne, Den Haag

Maartje

Meyken heeft mij geholpen door te kijken naar mijn voedingspatroon en te monitoren welke resultaten ik bereik met telkens kleine (nieuwe) aanpassingen. Het resultaat is dat ik na drie maanden kilo’s kwijt ben, me fitter voel en zelf inzicht heb in wat ik beter wel en beter niet of soms kan eten!

Ruim 10 kg binnen drie maanden!
Maartje, Den Haag

Abbey

Meyken is a very knowledgeable and inspirational coach who helped me move toward my fitness goal by encouraging me expand my horizons!

Knowledgable and inspirational coach!
Abbey, Voorburg

Annely

Ik heb bij Meyken drie maanden voedingscoaching gevolgd. Een jaar geleden ben ik bevallen van mijn tweede zoontje en de laatste tien kilo’s gingen er met geen mogelijkheid meer af. Bij Meyken ben ik drie kilo afgevallen en de laatste maand nog eens 1,5 kilo! De begeleiding van Meyken betekende voor mij gezonder eten zonder opgelegd dieet. Ik heb meer inzicht gekregen in de behoeften van mijn lichaam. Mijn glucosewaarden zijn verbeterd en daardoor is mijn diabetes beter ingesteld. Ik ben afgevallen en voel me veel fitter. Met alle adviezen kan ik makkelijk zelf door om mijn doel te bereiken!

Thanx!

Mijn glucosewaarden zijn verbeterd, ik ben afgevallen en fitter!
Annely, Voorburg

Cynthia

Ik vond het prettig dat Meyken de tijd voor me nam en goed doorvroeg op mijn gewoontes en op de antwoorden die ik gaf. Sommige vragen waren trouwens best lastig. Ik vond het ook fijn dat ik de opdracht kreeg om gedurende een week precies bij te houden wat ik at en dronk. Het uitgebreide verslag dat ik na afloop toegestuurd kreeg vond ik erg handig om te hebben en om later nog eens rustig na te kunnen lezen. Het liefst zou ik een medicijn nemen of operatie ondergaan om zo snel mogelijk af te vallen. Maar ik realiseer mij dat dit ofwel niet bestaat ofwel erg risicovol is. Ik vrees dat ik er zelf hard voor moet werken en er zelf voor moet zorgen dat de keuzes die ik maak de juiste zijn. Het consult van Flex Gym maakte dat ik weer wat bewuster met eten omga en wat bewustere keuzes maak wat betreft tussendoortjes en water drinken. Nog niet alles gaat makkelijk: Baby steps de goede kant op dus!

Dankzij Flex Gym maak ik bewustere keuzes!
Cynthia, Den Haag

Esther

Ik sportte al jaren in de sportschool. Soms lessen BBB, Body Pump, Kick Fun en soms zelfstandig op de bekende fitnessapparaten. De coaching van Meyken is een welkome verandering. Negen maanden terug heb ik een dochtertje gekregen. Meyken helpt mij met het vinden van de juiste oefeningen, zodat ik niets overbelast. Het is fijn dat iemand zo met je meedenkt.

Het is fijn dat iemand zo met je meedenkt!
Esther, Den Haag