Reviews

Reviews

 Benieuwd naar reviews over Flex Gym? 

  

Annelies

In mei 2019 vroeg ik mijn zoon naar zijn leefstijlcoach en of het wat voor mij zou zijn. Ik ben ook altijd aan de zware kant geweest en heb nooit gedacht ooit weer onder de 100 kilo te kunnen wegen. Ik heb een afspraak gemaakt met Meyken en ben best wel met mezelf geconfronteerd. In 2003 heb ik een ernstige hernia gehad, in 2008 mijn ene enkel gebroken en in 2010 mijn andere door een val van het garage dak. De calcaneus breuk die ik daarbij opliep is redelijk genezen, maar de pijn bleef altijd heftig.
Medio 2019 ben ik met de coaching gestart. Zelfs als ik naar een restaurant ging, leerde ik nadenken welke keuzes ik kan maken. Tijdens onze vakantie in Italië heb ik het resort gevraagd rekening te houden met ons eten (ons ja, want mijn man deed ook mee) en iedere dag kwam het personeel trots met bepaalde producten. Zelfs in de USA met een vriendin zijn we samen de uitdaging aangegaan.
Dit is eigenlijk het hele punt: De keuzes die je denkt niet te kunnen maken kun je wel degelijk maken!
Ook de beweging die je broodnodig hebt, en waar ik nog steeds meer tijd voor vrij moet maken, doet je veel beter voelen en geeft je veel meer zelfzekerheid. De smaak van je eten wordt puur en je hebt geen behoefte meer aan toevoegingen. Het smaakt goed. Dit had ik nooit kunnen denken. Je denkt altijd maar: Ach, arme ik, ik eet weinig en ben toch zwaar. Maar dat hoeft echt niet.
Ik ben 22 kilo afgevallen en ben nu op een stabiel gewicht. Ik voel me stukken beter, heb overal energie voor en slaap beter. Ik krijg onwijs veel complimenten en iedereen wil weten hoe ik het heb gedaan, maar het kostte eigenlijk niet veel moeite. Meyken zei, dat je het gewoon aan anderen moet vertellen; ik heb een doel!
Ik ben Meyken ontzettend dankbaar en kan Flex Gym echt aanraden: Denk niet dat je het niet kunt; je kan het!

Annelies (60), Barendrecht

22 kilo lichter: Denk niet dat je het niet kunt; je kan het!
Annelies, 60, Barendrecht

Daniel

Ik ben altijd aan de zware kant geweest. Een paar jaar in de USA, getrouwd, kinderen, een drukke baan, veel reizen. Mijn levensstijl was volledig uit balans. Ik had het idee dat ik veel aan sporten was en ook redelijk gezond at. Maar de realiteit was toch echt wel anders. Bij Crossfit liep ik Meyken tegen het lijf. We hebben redelijk vrijblijvend een gesprek gepland om een kennis te maken. Na afloop van het gesprek was het idee om in ieder geval onder de 100 kg terecht zien te komen. Ik woog ergens rond de 116-118 kilo. Onder de 100 kg was een magische grens, ook omdat ik daar al jaren niet onder had gezeten.
Ik dacht een idee te hebben waar ik aan begonnen was, maar terugkijkend had ik eigenlijk geen idee. Het was een begin van een reis die nog lang niet ten einde is, maar die me zowel op lichamelijk als geestelijk vlak confronteerde en uitdaagde.
Uiteindelijk ben ik 30 kilo afgevallen, heb ik mijn dieet, eetgewoonten en sport momenten aangepast en loop ik nu wedstrijdjes en daag ik mezelf regelmatig op het sportieve vlak uit om mijn grenzen te verleggen. 2019 was voor mij ‘life changing’ in meerdere opzichten.
Veel mensen vragen welk dieet ik heb gevolgd. Het is geen dieet, het is gewoon eten wat je moet eten en niet meer dan dat. Wees je bewust wat je allemaal in je mond stopt en wat dat allemaal voor effect op je lichaam heeft. Ik kan Meyken iedereen van harte aanraden.

Daniel, 38, Berkel en Rodenrijs

30kg afgevallen: 2019 was voor mij life changing!
Daniel, 38, Berkel en Rodenrijs

Michiel

Ik had het niet gedacht. Midden veertiger, werk, kinderen, getrouwd, sport, hoe kan het nou dat ik zo zwaar ben?
Ik eet gezond, ben veel buiten, ik fiets naar mijn werk, ik houd van een biertje, het goede leven, toch?
Meyken heeft mij de ogen geopend voor de sluipmoordenaars in mijn voedingspatroon. En ze was de stok achter de deur om er wat van te maken.
Thuis riepen ze de eerste maand: “mag zeker niet van dat mens?“. Na 11 maanden eten de kinderen gezonder en zijn ze strenger dan Meyken:” mag jij dat wel eten? “, roepen ze nu.
Meyken is overigens niet alleen streng, maar juist ook heel motiverend als je het even niet meer weet. Enfin, het resultaat?
Van 110 kg naar 85 kg in 11 maanden. Vergt discipline, anders denken over eten en bewegen.
Ik houd me voorgoed vast aan het motto van Meyken: het lichaam voeden in plaats van vullen.
Heel, heel veel dank Meyken!

Michiel, 46, Den Haag

Van 110 kg naar 85 kg in 11 maanden
Michiel, The Hague

Wendy

Na een blessuretijd had ik behoefte aan professioneel advies over meer verantwoord bewegen en eten. Meyken houdt je als het ware een spiegel voor, waarin je zowel bevestiging als nieuwe uitdaging vindt. Op basis hiervan kun je zelf direct aan de slag, desgewenst met een vinger aan de pols. Heel prettig!

Een spiegel voor een nieuwe uitdaging, erg prettig!
Wendy, Voorschoten

Annelie

Nadat ik al enige maanden kampte met blessures kwam ik in contact met Flex Gym. Het doel was om fitter en sterker te worden zodat ik weer pijnvrij en daardoor weer met plezier kon genieten van het sporten. Meyken heeft voor mij een programma samengesteld waarin balans, coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht de bouwstenen waren. Ik heb Meyken als zeer deskundig en betrokken ervaren, een vakvrouw pur sang. Met veel plezier ben ik gecoached door Flex Gym en ik kan het iedereen aanraden. Maar het allerbelangrijkste is dat ik eindelijk van mijn klachten afgekomen.

Door te trainen nu klachtenvrij!
Annelie, Den Haag

Paula

Begin maart ben ik begonnen met voedingsadvies bij Meyken.  Na de geboorte van mijn tweeling, waren de kilo’s er een jaar later wel af. Maar ik was vooral klaar met mijn dikke buik! Aangezien ik bekend ben met het jojo effect, had ik advies ingewonnen bij Meyken. Zij heeft mij laten inzien dat je door het creëren van een gezonde levensstijl en gezondere eetgewoonten, eerst kan afvallen en vervolgens op gewicht kan blijven!  Na 3 maanden was ik 8 kilo kwijt. En nu weer een maand later nog steeds. ?.

Na de geboorte van mijn tweeling blijvend op gewicht!
Paula, Den Haag

Suzanne

Ik heb een drie- maanden voedingscoachingstraject bij Flex Gym gevolgd en Meyken heeft mij superveel geleerd. Buiten begeleiding met een eetmeter en voedingsadvies motiveert Meyken om goed na te denken over je eetpatroon. Hierdoor krijg je een andere mindset en dat werkt! In bijna vier maanden tijd nu 10 kg kwijt! Helemaal blij!

Een andere mindset; het werkt!
Suzanne, Den Haag

Maartje

Meyken heeft mij geholpen door te kijken naar mijn voedingspatroon en te monitoren welke resultaten ik bereik met telkens kleine (nieuwe) aanpassingen. Het resultaat is dat ik na drie maanden kilo’s kwijt ben, me fitter voel en zelf inzicht heb in wat ik beter wel en beter niet of soms kan eten!

Ruim 10 kg binnen drie maanden!
Maartje, Den Haag

Abbey

Meyken is a very knowledgeable and inspirational coach who helped me move toward my fitness goal by encouraging me expand my horizons!

Knowledgable and inspirational coach!
Abbey, Voorburg

Annely

Ik heb bij Meyken drie maanden voedingscoaching gevolgd. Een jaar geleden ben ik bevallen van mijn tweede zoontje en de laatste tien kilo’s gingen er met geen mogelijkheid meer af. Bij Meyken ben ik drie kilo afgevallen en de laatste maand nog eens 1,5 kilo! De begeleiding van Meyken betekende voor mij gezonder eten zonder opgelegd dieet. Ik heb meer inzicht gekregen in de behoeften van mijn lichaam. Mijn glucosewaarden zijn verbeterd en daardoor is mijn diabetes beter ingesteld. Ik ben afgevallen en voel me veel fitter. Met alle adviezen kan ik makkelijk zelf door om mijn doel te bereiken!

Thanx!

Mijn glucosewaarden zijn verbeterd, ik ben afgevallen en fitter!
Annely, Voorburg