Team

Team

Een gezond leven is voor iedereen mogelijk, maar niet voor iedereen even makkelijk. Leren zelfstandig en op eigen kracht gezond te leven is de sleutel tot blijvend resultaat.

Over Flex Gym

Flex Gym is opgericht vanuit de overtuiging dat gezond leven voor iedereen mogelijk is, maar niet voor iedereen even makkelijk is. Ons doel is advies en begeleiding bieden aan iedereen die het moeilijk vindt om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Bijvoorbeeld omdat door alle voedingshypes niet meer duidelijk is wat gezond eten is. Of omdat regelmatig bewegen niet lukt vanwege een druk gezinsleven, onregelmatig werk, een blessure, overgewicht of ouderdomsklachten. Wij doen dit op een manier die bij jou past. We werken op locatie, bij je thuis of op je werk. FLEXibel en Mobile.

 

Het team heeft jarenlange ervaring met individuele en groepscoaching in voeding, beweging en leefstijl. We zijn gespecialiseerd in voedingsbegeleiding bij gewichtsbeheersing, in sport en voeding, emotie- eten en in nutri- gerontologie (voeding voor ouderen) met speciale aandacht voor Healthy Ageing. Wij zijn er van overtuigd dat zelfstandigheid de sleutel is tot blijvend succes. Niemand is gebaat bij afhankelijkheid van een personal trainer of voedingscoach. Leren hoe je op eigen kracht gezond kunt leven, is veel waardevoller.

Meyken

Meyken is eigenaresse van Flex Gym. Zij heeft ruim twintig jaar ervaring als gecertificeerd voedingsdeskundige, leefstijlcoach, personal trainer en groepslesinstructrice. Meyken is officieel geregistreerd gewichtsconsulent met specialisaties in sportvoeding, nutri- gerontologie, voeding en overgang, voeding voor het hele gezin, emotie-eten en voedingstherapie. Daarnaast is zij gecertificeerd seniorencoach met specialisaties gezondheid- en ouderenpsychologie en biedt coaching bij het proces van ouder worden.

Meyken heeft een Phd in social and behavioural sciences en rondde opleidingen af in coaching, beweging en voeding waaronder bij de Erasmus Universiteit, Wageningen University, University of Berkeley, Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Hogeschool Rotterdam, NASM, Les Mills, Cross Fit Inc (Level 3), Spinning, Fysio Physics, CIVAS en LOI. Vind Meyken. Meyken’s tweede carrière bevindt zich op het gebied van beleid- en bestuursvraagstukken. Meer info.

Bart

Bart is een echte groepstrainer, gecertificeerd personal trainer en Crossfit Kids coach, met affiniteit voor spelelementen in de sport. Hij kan je als geen ander vertellen hoe Flex Gym je kan helpen gezonder te leven met blijvende resultaten. Onder begeleiding van Flex Gym is Bart in een periode van zes maanden ruim 25 kg afgevallen. Van een leven dat bestond uit zittend werk en ongezond eten, is het voor Bart nu een vanzelfsprekendheid om goed voor zichzelf te zorgen.

Bart heeft een MA in sociale wetenschappen en volgde opleidingen in sport en voeding, waaronder Crossfit Level 2, Kids en Fitnesstrainer A & B.  Bart heeft een achtergrond in diverse sporten waaronder judo, jiu-jitsu, karate en volleybal. Hij heeft ruime ervaring met bootcamps voor kids, volwassenen en bedrijven. Vind Bart. Bart heeft een tweede carrière als bestuurskundige en manager voor de publieke sector. Bart is expert in verandermanagement. Meer info.