Team

Team

Een gezond leven is voor iedereen mogelijk, maar niet voor iedereen even makkelijk.
Wij coachen je om op eigen kracht gezond te leven: De sleutel tot blijvend resultaat.
Onze slogan: Create your own health: Where and whenever you want!©

Over Flex Gym

Flex Gym is opgericht vanuit de overtuiging dat gezond leven voor iedereen mogelijk is, maar niet voor iedereen even makkelijk is. Bijvoorbeeld omdat het soms niet lukt om tijd en energie vrij te maken om te sporten. Of omdat fysieke of mentale beperkingen een drempel vormen. Het maken van gezonde eetkeuzes wordt niet makkelijker door alle voedingshypes. En met een stressvolle baan en het gevoel voortdurend bereikbaar te moeten zijn, is ontspannen en goed slapen een hele uitdaging. Oude gewoontes zijn hardnekkig. En wanneer we ons minder vitaal voelen, maakt dat onzeker en wordt het extra moeilijk om oude patronen te doorbreken. Leefstijl coaching maakt de weg naar een gezond leven makkelijker.

  • Create your own health. Where and whenever you want!©

Flex Gym’s slogan is: Create your own health! Ons uitgangspunt is Positieve Gezondheid: Wij zijn ervan overtuigd dat zelfstandigheid de sleutel is tot blijvend succes. Niemand is gebaat bij langdurige afhankelijkheid van een personal trainer of voedingscoach. Leren op eigen kracht gezond te leven en nieuwe gezonde gewoontes te ontwikkelen is veel waardevoller. Om de drempel naar een gezond leven zo klein mogelijk te maken coachen wij op locatie, bijvoorbeeld bij je thuis of op je werk wanneer het jou uitkomt: FLEXibel en Mobile.

  • Specialist in Healthy Ageing

Het team heeft jarenlange ervaring met individuele en groepscoaching in leefstijl, voeding, beweging, stress en ontspanning. Met fantastische resultaten en cliënten om trots op te zijn! We zijn gespecialiseerd in Healthy Ageing zo lang mogelijk gezond en gelukkig leven.

Meyken

Meyken is eigenaar van Flex Gym. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring als leefstijlcoach, voedingsdeskundige, personal trainer, mental strength trainer, groepstrainer en Crossfit Level 3 coach. Meyken is door de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland, de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland  en de Kwaliteitsregistratie en Accreditatie van Beroepsbeoefenaren in de Zorg geaccrediteerd, met specialisaties in leefstijlcoaching, sportvoeding, gewichtsbegeleiding, voeding voor ouderen en emotie-eten. Zij is gecertificeerd seniorencoach, richting gezondheid- en ouderenpsychologie. Meyken biedt leefstijl coaching met focus op Positieve Gezondheid en Healthy Ageing.

Meyken heeft een Phd in social and behavioural sciences en onder andere een Master of science in human resource management, met achtergrond in re-integratie, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Daarnaast volgde zij diverse opleidingen in coaching, sport en voeding waaronder bij Wageningen University, University of Berkeley, Academie voor Lichamelijke Opvoeding, Hogeschool Rotterdam, NASM Personal Training, Les Mills, Cross Fit Inc (Level 3), Spinning (Elite en Power), Fysio Physics, CIVAS en LOI. Vind Meyken. Meyken heeft een tweede carrière als zelfstandig onderzoeker/ adviseur op het gebied van maatschappelijke, beleid- en bestuurlijke vraagstukken. Op dit moment studeert zij naast haar werk de master Gezondheidspsychologie. Meer info via haar website en Linkedin.

Bart

Bart is een echte groepscoach. Hij is gecertificeerd personal trainer en Crossfit coach. Bart houdt van spelelementen in de sport. Hij kan je als geen ander vertellen hoe Flex Gym je kan helpen gezonder te leven met blijvend resultaat. In een periode van zes maanden is hij ruim 25 kg afgevallen. Van een leven dat bestond uit zittend werk en ongezond eten, is het voor Bart nu een vanzelfsprekendheid om goed voor zichzelf te zorgen en anderen daarin te inspireren.

Bart heeft een Master of Arts in sociale wetenschappen en volgde verschillende opleidingen in sport en voeding waaronder Crossfit Level 2, Kids en Personal Trainer. Bart heeft een achtergrond in judo, jiu-jitsu, volleybal, fitness en Crossfit. Hij heeft ruime ervaring met bootcamps voor kinderen en volwassenen en met sportieve bedrijfsevents. Vind Bart. Bart heeft een tweede carrière als bestuurskundige en manager voor de publieke sector met expertise in verandermanagement. Hij treedt regelmatig op als sportieve moderator en coach bij organisatie- verandertrajecten. Meer info.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op!